Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/izquierdaenpositivo.es/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
L’Hdigital se hace eco del nombramiento de nuestro delegado en Hospitalet – Izquierda En Positivo

Izquierda en Positivo comença a implantar-se a L’Hospitalet

Andrés Peñalver, escollit delegat de la nova formació política a la ciutat

Izquierda en Positivo, una nova formació política que s’erigeix com l’alternativa no nacionalista a les esquerres, ha escollit Andrés Peñalver com a delegat a L’Hospitalet. Després de Barcelona i Madrid és la tercera ciutat on comença a implantar-se el partit, que no fa ni un mes es va presentar en públic. Des de L’Hospitalet, Peñalver vol difondre la ideologia de la formació i impulsar-ne una agrupació local.

Ver noticia completa.

Clicar sobre imagen para ver el video…

Deje un comentario